Deep|edition # 20050814


Skottpengar. På mig.

Fan, jag är så irriterande trist. Det borde vara skottpengar på såna som mig.

Varför kan jag inte bara hålla klaffen? Hålla snattran? Stänga igen den digitala limpsaxen?

Nu har jag lyckats trassla till en förflugen kommentar hos Offentliga hörnet och har försökt att förklara vad jag menade och att jag inte alls kan tänka mig vara elak mot Jean. Jag uppskattar hennes blogg. Jag tycker den tillhör en av de mer spännande som jag hittat. Och så lyckas jag bara klanta till det.

Men fasen vet om jag lyckas reda ut det.

Tänk om jag någonsin kunde inse att jag är ett socialt missfoster som borde bo i en stuga utan nätuppkoppling och utan andra att socialisera med än ekorrar, grävlingar och en och annan uggla...

Fast det hela skulle ju säkert lösa sig genom att det var någon som sköt mig och fick ut skottpengarna...

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym

Och tänk så svårt det är ibland att uttrycka sig så att de som läser det förstår.

Inte för att jag vet vad du skrivit och vad som var så "fel" i det. Men jag tror nog att många i bloggare borde skjutas om det alla som sårat någon i sina kommentarer. Tror du att ens 50% av de som skriver kommentarer skulle få fortsätta att leva?

Åsa, zyrenna@zyrenna.com, http://zyrenna.webblogg.se/

14 augusti, 2005 07:54

 
Anonymous Annica Tiger

Text är svårt att nyansera.
Vad du än nu har skrivit så är det väl inte värre än att du försöker förklara vad de egentligen menade. Vilket kanske inte är helt lätt, men värt ett försök.

Det går ju inte att skjuta av varje bloggare som gör ett inlägg som kan misstolkas. Då vore snart halva bloggosfären utrotad :).

Annica

15 augusti, 2005 05:51

 

Skicka en kommentar