Deep|edition # 20050817






Dumt att döma hunden efter...

Det ser ut som om polisen riktigt klantat till det. Självklart kommer vänsterkonspiratörerna runt Ali Esbati att hojta om "vad var det vi sa - polisen är fascister per se" medan högerspöken runt Timbro kommer att hålla tyst eller de mer konspiratoriskt lagda kommer att säga att "bilderna ljuger - han springer - men han springer väldigt sakta...".

Nu kommer uppgifter från England om att polisen där gjorde flera allvarliga misstag när de sköt ihjäl en brasiliansk man som de misstänkte var terrorist.
Dödsskjutningen ägde rum i Londons tunnelbana dagen efter de misslyckade bombförsöken den 21 juli.
Enligt polisens uppgifter skulle mannen bland annat ha rusat mot tunnelbanan.
Men vittnen och bilder som läckt ut till tv-stationen ITV News visar en man som lugnt går in på stationen och som senare inne i tåget hålls tillbaka av en polis innan han skjuts med åtta skott.


Själv säger jag som jag alltid säger - det är dumt att döma hundar efter deras matvanor. Och kvinnor efter deras bröstomfång. Vi får se vem som egentligen gjorde rätt och fel och det finns alltid tusen faktorer som måste tas med i förklaringen.

Nu ska jag jobba.


Källa:
Sveriges Radio - Ekot









2 Kommentarer:

Anonymous Anonym

Märkligt hur de "liberala" krigshetsarna alltid är snabba att friskriva ansvar, så fort som det är muslimer som dör. Då kallas det för "misstag" eller att "polisen riktigt klantat till det".

17 augusti, 2005 11:21

 
Blogger deeped

Jinge. Du börjar bli lite tröttsam.

17 augusti, 2005 11:50

 

Skicka en kommentar