Deep|edition # 20051113








sprödgräddad, täckt med mozzarella, tryffel, tunnskivad oxfilé, parmesanost och drivor av rucolasallad.


Jatack.

Källa:
EXPRESSEN.SE/Mat & dryck: Här är den godaste pizzan - i Norden









4 Kommentarer:

Blogger Heidi

Tryffel, parmesanost och rucolasallad bort bort bort. I övrigt mums. ;)

13 november, 2005 16:14

 
Anonymous Anonym

Mums säger jag med. Har du gjort den?

13 november, 2005 18:14

 
Anonymous Anonym

Mozzarella och parmesan gillar jag. Det andra ger jag gärna någon annan.


Åsa, zyrenna@zyrenna.com, http://zyrenna.webblogg.se/

13 november, 2005 18:51

 
Anonymous Anonym

låter smarrigt värre...

14 november, 2005 01:17

 

Skicka en kommentar