Deep|edition # 20051209


Kaos II

Efterspelet av Katastrofkommissionens rapport fascinerar. Alliansen spricker på grund av att Maud vägrar att låta bli att försöka fälla åtminstone en minister. Problemet är väl att Freivalds antagligen avgått (men med hänvisning till sin familj) ändå men nu lär hon mer eller mindre tvingas att sitta kvar eso en regering alltid är starkare efter att ha vunnit en förtroendeomröstning, även om votumet är ställt mot en av ministrarna.
GP lyckades på något jävla sätt rida ut stormen... de grå eminenserna har sannerligen gjort skäl för sina höga arvoden under de här veckorna...

4 Kommentarer:

Anonymous Babs

GP är själva sinnebilden av gåsen som man häller vatten på utan att den blir blöt. Inte ens en flodvåg tränger igenom hans feta fjäderdräkt.

09 december, 2005 13:20

 
Blogger deep|ed

Fast den här gången har han haft hjälp av Maud Olofsson plus de fega lirarna i övriga borgerliga partier. De väntade för länge och var för rädda för att rida på vågen (sorry för den i sammanhanget något burleska liknelsen) av Katastrofkommissionens rapport.

09 december, 2005 13:30

 
Blogger PW

HÅller med om att man är för feg bland de borgerliga partierna. De skulle agerat direkt. Men till de fegas skara skulle jag vilja lägga även mp och v... Det är för mycket poiltik och för lite rock'n roll i politiken helt enkelt. ;)

09 december, 2005 14:40

 
Blogger crrly

Freivalds är ett skämt. Skylla på resebyråerna?!

09 december, 2005 16:16

 

Skicka en kommentar