Deep|edition # 20060125


Imperalismen frodas i pingisklubben

Dagens mest korkade pucko måste helt enkelt vara Inge Augustsson och hans fullkomligt oförståeliga jiddrande om kinesiska kvinnor som arbetar på risfälten även när de är gravida. Allt för att han är putt på att hans pingisklubbs (Trelleborg) stora kinesiska stjärna är gravid och inte vill spela.

Förgäves har jag försökt informera om att kinesiska kvinnor kan stå böjda och jobba på risfälten fram till åttonde månaden.

Källa: Aftonbladet

Augustsson lyckas att visa på ytterligare manschauvunistiska och imperalistiska åsikter i Rapport där han menar att Li Fen, genom att bli gravid, varit oerhört illojal mot klubben. Idrottsledaren Inge (vidare) Augustsson lovar att se till att den gravida kinesiskan nu ska ställas på bar backe - han tänker inte hjälpa henne att bli svensk medborgare, se till att hon blir av med lägenhet och cykel.

Läs också Schmuts ilskna kommentar.

Jag tror att det snarare är Trelleborgs Bordtennisklubb som behöver byta ut Augustsson. Och skeppa honom till någon öde kobbe där han inte har kontakt med andra människor.


(Sen har redigerarna på Aftonbladet lyckats att få till en riktigt usel rubbe: "Sparkas - för att hon inte vill spela gravid". Spela gravid - är det att vara skengravid?)

4 Kommentarer:

Blogger Studiomannen

Märklig tillfällighet. Läste följande på SVT Text strax innan jag slog på datorn:

"Trelleborgs obesegrade pingisstjärna, kinesiskan Li Fen, är gravid och har beslutat att lägga sin racket på hyllan tills barnet är fött.
Men då är hon inte längre välkommen:
-Li Fen kan glömma att hon får komma tillbaka, säger en TBK-ledare."

Vad är det frågan om?

26 januari, 2006 02:53

 
Blogger Arkeologen

Man kan bli förbannad för mindre. Vad då kontraktbrott (som Inge(vidare) anklagar henne för)?? Kvinnor får tydligen inte bli gravida om man håller på med elitsport. Nu är det ju värsta chansen för de övriga i klubben att bli bra när stjärnan är borta.

26 januari, 2006 08:28

 
Blogger La Reina

är det bara kinesiska kvinnor som kan stå böjda fram till åttonde månaden alltså? sicket trams! Jag tycker att alla elitidrottande kvinnor ska se till att föröka sig just nu iren prostest. (eller kanske inte, nå, de som vill ha barn då. de andra kan få slippa;)

26 januari, 2006 12:26

 
Blogger crrly

Gubbejäveln har tagit "time out", hahahaha. Vilken jääävla idiot, fy fan.

27 januari, 2006 12:37

 

Skicka en kommentar