Deep|edition # 20050828


Så även jag

Jag ger upp. Jag får lov att köra word verification på kommentarerna eftersom jävel-spammarna även hittat hit. Ledsen för det. Jag måste också göra något åt Researcher.se eftersom jag i morse hade 175 kommentarsspam att rensa ut. Blacklisten funkar dåligt.

4 Kommentarer:

Blogger SANDRA

Ja nåt ska man ju göra på mornarna.

28 augusti, 2005 14:39

 
Anonymous Annica Tiger

Blacklist har fungerat sämre och sämre, inga nya domäner tycks uppdateras med automatik längre. Han som ligger bakom Blacklist har visst varit upptagen med annat läste jag på hans blogg. Så det har blivit mer trackbacks att radera numera har jag märkt.

Annica

28 augusti, 2005 16:38

 
Anonymous Linnea

Jag fattar inte, jag har aldrig haft några som helst problem med varken kommentarspam eller trackbacks... nu kan det visserligen bero på att jag inte riktigt vet hur det fungerar och vad jag ska leta efter, men ändå...

29 augusti, 2005 07:07

 
Blogger adland

Tycker synd om er. Jag har en enorm fördel med att ha ett hemmabygge för trackback, det tycks inte vara många som automatpingar. Visserligen får jag också spam men det är mycket sällan. Kommentarer som är ren spam är också sällan, eftersom den stackars spammaren måste signa upp för ett konto manuellt innan han kan kommentera. Bara de mest envisa gör detta, var fjärde månad på sin höjd raderar jag nåt 'hjälpsamt' "sluta röka med X" eller "få styvare lemmar med blått piller" spam från forumet och hela användaren som spammat - oftast medan de är kvar på sajten. De upptäcker snart att de har mist alla rättigheter att göra nåt som att kommentera eller lägga in foruminlägg och går därifrån.

29 augusti, 2005 10:03

 

Skicka en kommentar