Deep|edition # 20060106


Häglund fånar sig om Skugge

Fast Kjell Häglund är minst lika patetisk: Linda Skugges bloggande är genant. Vem fan har bett honom att stå som någon sorts försvarar för bloggande? Hans halvkvädna visor om Pascalidous spökskrivare - som han ansåg sig ha bevisat utan att kunna ge de minsta bevis - har i min bok förpassat honom till högen "Patetiska krönikörwannabees". Hans försvar kan ni läsa på Researcher (i kommentarerna).Andra bloggar om: ,

6 Kommentarer:

Anonymous Sundh

well, häglunds egen blogg är ju alldeles strålande iaf!
http://weirdscience.se

07 januari, 2006 00:17

 
Blogger deep|ed

Vart då?

07 januari, 2006 16:26

 
Anonymous Sundh

Jag fick nys om häglunds blogg i Dagens Nyheters "alla pratar om..."-spalt, när kommer den här sippa bloggen att bli omnämnd av DN? Det luktar avundsjuka här "deep/ed"!

07 januari, 2006 19:13

 
Blogger deep|ed

Hahaha! Där kom det! Om man säger något om någon annan så är man avundsjuk. Sundh, käre läsare - jag hoppas jag slipper att bli omnämnd i DN. Det här är min privata lekplats, öppen för den som vill läsa. Jag är fullkomligt ointresserad av att deep|edition ska bli känd. Jag har Researcher och den har blivit omnämnd både här och var och det räcker för mig.
Sipp? Knappast.

08 januari, 2006 10:20

 
Anonymous Anonym

"e de minsta bevis - har i min bok förpassat honom till högen "Patetiska krönikörwannabees""

Hahaha Hohoho.. Jag skrattar ihjäl mig. Det är ju DIG SJÄLV DU BESKRIVER, mr vem-du-nu-är- bloggar-mannen.. Du är en av många som tycker och kommenterar och vill skriva krönikor, utan att ha något eget att tillföra. Kjell Häglund har haft en karriär , var bla lysande musikjournalist under tidskriften POPs livstid. Hans unika tv-blogg är enormt initierad och oerhört bra. Men vem fan är DU?

11 augusti, 2007 20:53

 
Blogger deep.ed

Och vem fan är du?

11 augusti, 2007 21:32

 

Skicka en kommentar